Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون اداری و مالی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت:بر خلاف دانشگاه‌های کشورهای دیگر که هیچ وابستگی به دولت ندارند در کشور ما دانشگاه‌ها ۸۲درصد بودجه‌شان را از اعتبارات دولتی دریافت می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، علی خطیبی عصر امروز در آیین بهره برداری از طرح‌های آموزشی مجتمع آموزش عالی گناباد اظهارداشت: دانشگاه‌های ماکمتر به سمت درآمدزایی از محل تحقیقات پیش رفته اند و بیشتر درآمدهای آن‌ها به برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آزاد و آموزش‌های شبانه محدود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان وابستگی دانشگاه توکیوی ژاپن به درآمدهای دولتی که در سال 2012 رقم 36 درصد بوده است در سال 2021 به 10 درصد کاهش یافته است اما دانشگاه‌های ایران در سال‌های گذشته بیشترین وابستگی را به بودجه‌های دولتی داشته‌اند، بطوریکه 82درصد از اعتبارات دولتی استفاده می‌کنند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای موفقیت در عرصه مصرف علم، باید ضریب نفوذ فعالیت‌های علمی و دانشگاهی را افزایش دهیم و همه ظرفیتهای علمی دانشگاهی در خدمت جامعه قرار بگیرد.

خطیبی‌گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در زمینه اشتغال و کارآفرینی بدهکار جامعه هستند چرا که در آمریکا از هر 500 مقاله دانشگاهی یک مقاله در مسیر نیازهای جامعه به فروش می‌رسد اما در کشورما اینطور نیست و این نشان دهنده پایین بودن سطح کاربردی تحقیقات دانشگاهی در مسیر توسعه و پاسخگویی به نیاز بخش‌های مختلف است.

معاون رئیس جمهور در گناباد: دولت سیزدهم گوش شنوا و پیگیر داردپایان 29 سال انتظار؛ فرودگاه گناباد دهه فجر افتتاح می‌شودگزارش تسنیم از مصائب ادامه‌دار صنایع گناباد/ مشکلاتی که ‌کارآفرینان و تولیدکنندگان را دلسرد می‌کند

معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد:توسعه واحدهای فناور و پارک‌های علمی و فناوری از برنامه‌های اصلی این حوزه است و ایجاد معاونت فناوری در ساختار این وزارتخانه به منظور بسترسازی بهینه برای این فعالیت‌ها بسیار مورد اهمیت است.

وی ادامه داد: ایران در زمینه تولید علم رتبه نخست منطقه و رتبه شانزدهم جهان را دارد اما با وجود این موفقیت، از نظر مصرف علم در وضعیت مطلوبی قرار ندارد که باید با توسعه تحقیقات کاربردی، متناسب با نیاز جامعه این وضعیت بهبود پیدا کند.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر