Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رضا احمدی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با هشدار نسبت به افزایش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ افزود: علائم کرونا از جمله سویه اومیکرون این ویروس مانند موارد قبلی شامل تب ، سردرد، خستگی مفرط و گلودرد است و افرادی که دچار این علائم شده‌اند باید در سریعترین زمان ممکن به پزشک مراجعه و در صورت لزوم نسبت به انجام تست کرونا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشارکت اجتماعی در همه بخشها لازمه موفقیت است و مصداق مهم این مشارکت در حوزه سلامت رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی مداوم دستها است و اگر مشارکت مردم در این زمینه کاهش یابد شاهد موج جدید کرونا و هزینه های سنگین آن خواهیم بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: افرادی که ۲ دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند باید حداکثر ظرف سه ماه پس از دز دوم برای تزریق دز سوم به پایگاهها و مراکز مورد نظر مراجعه و احساس مسوولیت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم با اشاره به کاهش میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهرستانهای گناباد و بجستان به ۴۰ درصد گفت: این امر زنگ خطر شیوع موج ششم کرونا را در این مناطق به صدا در آورده طوری که هم اکنون گناباد یکی از سه شهرستان خراسان رضوی می باشد که رنگ بندی آن از نظر کرونا از آبی به زرد تغییر یافته و در صورت استمرار غفلت مردم از رعایت این پروتکلها احتمال آنکه رنگ این شهرستان به نارنجی هم تغییر کند زیاد است.

دکتر جواد صادقی نسب به تزریق دز سوم واکسن کرونا، رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک تاکید کرد.

بر اساس اطلاعات نرم افزار "ماسک" سه شهرستان تربت‌حیدریه، خلیل‌آباد و گناباد در استان خراسان رضوی از نظر کرونا در وضعیت زرد قرار دارند در حالی که پیش از این در وضعیت آبی قرار داشتند.
هم اکنون از بین ۳۳ شهرستان خراسان رضوی ۳۰  شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند که مشهد نیز در زمره این شهرستانها قرار دارد. 

هم اکنون پنج بیمار کرونایی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری هستند و بیماری کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون جان ۳۶۵ تن را در گناباد و بجستان گرفته است.  

سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت‌ ویژه در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ فعال است.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی پروتکلهای بهداشتی گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک اومیکرون ویروس کرونا ماسک اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی پروتکلهای بهداشتی گناباد پروتکلهای بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار شهرستان چالدران در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان گفت: سه طرح بهداشتی و درمانی نیز که مربوط به مصوبات سفر اول استاندار آذربایجان‌غربی بوده آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی شهرستان چالدران اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه اجرایی می‌شود.

وی افزود: هر سه پروژه خانه بهداشت روستای مخور، مرکز ویژه جامع سلامت شهر سیه‌چشمه و مرکز فوریت‌های پزشکی سیه‌چشمه از مصوبات سفر دوم استاندار آذربایجان‌غربی هستند.

فرماندار شهرستان چالدران گفت: مجموعاً ۲۷۰ میلیارد ریالی قرارداد منعقد شده برای احداث این پروژه‌ها بوده که از این میزان ۱۳۰ میلیارد ریال تخصیص نقدی انجام گرفته است.

عبدالله‌نژاد تصریح کرد: از جمله پروژه‌هایی که در شهرستان چالدران و در حوزه بهداشت و درمان جهت بهره‌برداری آماده شده دو پروژه از مصوبات سفر اول استاندار به چالدران شامل خانه‌های بهداشت روستاهای سازاغل و مادلو است.

وی ادامه داد: پروژه دیگر در این راستا بهره‌برداری از پایگاه فوریت‌های پزشکی قره‌چی بولاقی بوده که در آینده نزدیک با هزینه‌کرد ۱۰۰ میلیاردریالی مورد افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مجتبی علیزاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالدران نیز در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: در مجموع تعداد ۶ مرکز جامع سلامت و ۴۰ باب خانه بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنین شهرستان چالدران در حال خدمات‌رسانی هستند.

کد خبر 750554

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • تکرار حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان از طرح نور
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند