Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در زمینه واکسیناسیون هیچ‌گونه مشکلی در شهرستان نداریم اما تبلیغات ضد واکسن بر ذهنیت مردم و به خصوص والدین دانش‌آموزان تأثیر گذاشته و استقبال از واکسیناسیون در روزهای اخیر تا حدودی کم شده است.

جواد باذلی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: در زمینه واکسیناسیون در شهرستان گناباد هیچ‌گونه کمبودی نداریم و واکسیناسیون در شهرستان از طریق مراکز تجمیعی و مراکز جامع سلامت در حال انجام است همچنین  به منظور سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون، تیم‌های سیار واکسیناسیون هم از چند روز قبل در مرکز شهر مستقر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باذلی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در بحث واکسیناسیون با آن روبه‌رو هستیم، تبلیغات ضد واکسن است که از سوی افرادی با اهداف نامشخص مطرح می‌شود و متاسفانه این تبلیغات تا حدودی بر ذهنیت مردم و به خصوص والدین دانش‌آموزان تأثیر گذاشته و استقبال از واکسیناسیون کمتر شده است.

وی افزود: تا تاریخ ۲۷ مهر ماه حدود ۱۰۷ هزار دوز واکسن در شهرستان گناباد تزریق شده است که از این تعداد حدود ۳۵ هزار نفر هر دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

باذلی با بیان اینکه تا کنون حدود ۴۹ درصد از افراد رده سنی ۱۰ تا ۲۰ سال شهرستان واکسینه شده‌اند، تأکید کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که برای بازگشایی مدارس در روزهای آینده شده، توصیه ما به والدین این است که واکسیناسیون دانش‌آموزان را جدی بگیرند و تحت تأثیر تبلیغات ضد واکسن قرار نگیرند و چنانچه تا کنون برای واکسن مراجعه نکرده‌اند هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد واکسن در شهرستان به اندازه کافی وجود دارد و پاسخگوی مراجعه حداکثری همشهریان  هستیم و چنانچه لازم باشد قادر به افزایش ظرفیت‌های واکسیناسیون نیز هستیم.

نگران پیک ششم نیستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه از آمادگی شهرستان برای مواجهه با پیک ششم خبر داد و گفت: امیدواریم پیک ششم اتفاق نیفتد اما در صورت احتمال وقوع پیک ششم، آمادگی لازم برای رویارویی با آن را داریم.

وی یادآور شد: پیک پنجم یکی از سخت‌ترین پیک‌های شیوع کرونا در بسیاری از نقاط کشور بود اما خوشبختانه در شهرستان گناباد خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی این پیک را رد کردیم.

باذلی افزود: با توجه به تجربه‌هایی  که از پیک پنجم داریم و با  آمادگی‌هایی که خواهیم داشت نگران موج ششم نیستیم مگر اینکه شرایط خیلی متفاوت از قبل باشد.

او در رابطه با وضعیت فعلی شهرستان به لحاظ شیوع کرونا گفت: تا چند روز قبل آمارها روند کاهشی داشتند اما یکی دو روز است که آمارها ثابت شده و با توجه به عادی‌انگاری‌هایی که اخیرا صورت گرفته افزایش آمار مبتلایان در روزهای آینده دور از انتظار نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در حال حاضر تنها راه پیشگیری و مقابله با بیماری واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و نادیده گرفتن هر یک از این موارد زمینه‌ساز اوج‌گیری مجدد بیماری در جامعه خواهد شد.

گفتنی است بنا بر آخرین به روزرسانی نرم‌افزار ماسک در تاریخ ۲۴ مهر ماه، شهرستان گناباد به لحاظ شیوع کرونا در وضعیت زرد قرار دارد و براساس آمار منتشر شده از سوی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تاریخ ۲۸ مهر ماه، در حال حاضر ۱۳ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گناباد بستری هستند و از ابتداء شیوع بیماری تا کنون ۳۵۰ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به  کرونا از دست داده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها واکسیناسیون گناباد خبرهای شهرستان گناباد دانشگاه علوم پزشکی گناباد تبلیغات ضد واکسن شهرستان گناباد پیک ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۳۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به بارش باران بهاری در استان بوشهر گفت: در سامانه بارشی اخیر بیشترین میزان باران در شهرستان جم به میزان بیش از ۸۲ میلیمتر ثبت شده است. - اخبار استانها -

محمدرضا انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به اینکه در سامانه بارشی اخیر در  5 روز گذشته شهرستان جم بیشترین میزان بارش باران ثبت کرده است اظهار داشت: استان بوشهر دارای 90 ایستگاه باران‌سنجی است که بیشترین باران در این شهرستان به میزان 82 میلیمتر ثبت شده است.

وی با بررسی آخرین میزان بارش باران در ایستگاه‌های مختلف هواشناسی استان بوشهر شهرستان جم را رکورددار دانست و بیان کرد: شهرستان گناوه 70.8 میلیمتر بعد از جم بیشترین میزان بارش ثبت کرده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر میزان بارش باران در منطقه بهرگان شهرستان دیلم را 65.4 میلیمتر اعلام و خاطرنشان کرد: بندر دیر 42.1،  اهرم 74، بندر کنگان 38، عسلویه 29.6، برازجان 18.3، خورموج 34، بوشهر 14.5 و  جزیره خارگ 4.1 میلیمتر بارش باران ثبت شده است.

انصاری از صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در راستای تداوم فعالیت سامانه بارشی تا 15 اردیبهشت خبر داد و بیان کرد: تا روز شنبه فردا بارش باران، رگبار پراکنده، رعدوبرق، وزش باد، تند باد لحظه‌ای، ایجاد گردوخاک و در مناطق مستعد با احتمال ریزش تگرگ پیش‌بینی شده است.

وی آب‌گرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، شکستن درختان و خسارت به سازه‌های سبک و ناپایدار به‌دلیل وزش باد را از جمله مخاطرات این وضعیت اعلام و اضافه کرد: در این شرایط جوی خلیج‌فارس و سواحل استان بوشهر مواج می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر با تأکید بر اجتناب از فعالیت‌ها و ترددهای دریایی و سفرهای غیرضروری گفت: از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و سواحل و صعود به ارتفاعات و فعالیت‌های کوهنوردی اجتناب شود.

انصاری جهت وزش باد در استان بوشهر را غالباً جنوب شرقی تا شمال شرقی با سرعت تا بیش از 50 کیلومتر در ساعت دانست و تصریح کرد: ارتفاع موج دریا خلیج‌فارس در نوار ساحلی استان بوشهر 90 تا 150 و از بعدازظهر در برخی ساعات بیش از 180 سانتیمتر افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • عزاداری شهادت صادق آل محمد در گناباد
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان