Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از افتتاح و راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه (I.C.U ) بیمارستان علامه بهلول گنابادی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این بخش جدید که در تجهیز آن، به‌روزترین تجهیزات و دقیق‌ترین استانداردها استفاده و لحاظ شده است، تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه از ۹ تخت به ۱۸ تخت افزایش یافته که با این افزایش ظرفیت، پیش‌بینی می‌کنیم هیچ بیماری پشت درهای آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. یو منتظر تخت نخواهد ماند.

جواد باذلی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: یکی از مهمترین مشکلاتی که در ساختار فنی بیمارستان علامه بهلول گناباد وجود داشت بحث آی. سی. یو بیمارستان بود که این بخش، جوابگوی نیاز مراجعان به بخش مراقبت‌های ویژه نبود، از طرفی اپیدمی کرونا هم مزید بر علت شد و نیاز ضروری بیماران مبتلا به کرونا به خدمات مراقبت‌های ویژه، ما را مصمم‌تر کرد که بخش آی. سی. یو جدید را راه‌اندازی کنیم.

وی اظهار کرد: بخش جدید مراقبت‌های ویژه بیمارستان علامه بهلول گناباد که پنج‌شنبه ۲۲ مهر ماه رسما افتتاح و راه‌اندازی شد، با ۷۰۰ متر زیربنا و با ظرفیت ۱۸ تخت، در روی سقف طبقه پنجم بیمارستان علامه بهلول گناباد احداث شده است و در مجموع برای ساخت و تجهیز آن حدود ۳۵ الی ۳۶ میلیارد تومان هزینه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گناباد مطرح کرد: برای ساخت این بخش، با توجه به محدودیت‌هایی که در بخش مالی داشتیم بر آن شدیم که علاوه بر اعتبارات دانشگاه، از ظرفیت خیران نیز استفاده کنیم که خیران نیز مساعدت کردند و هرچند در حوزه‌ ساخت‌ و ساز با افزایش بی‌رویه قیمت‌ها مواجه شدیم اما با همه‌ این مشکلات توانستیم این بخش را تکمیل و به بهره‌رداری برسانیم.

یکی از موارد و استانداردهای مهم این بخش  این است که هر دو تخت به طور کامل مجزا از بقیه تخت‌ها است

باذلی تصریح کرد: بخش مراقبت‌های ویژه یکی از حساس‌ترین بخش‌های ارائه خدمات در بیمارستان‌ها است و باید از بالاترین استانداردها برخوردار باشد که خوشبختانه در این بخش دقیق‌ترین و به‌روزترین استانداردهای جهانی لحاظ شده است، همچنین تجهیزات به کار گرفته شده از به‌روزترین تجهیزات است.

وی در رابطه با نقش این بخش در ارتقاء حوزه سلامت شهرستان خاطرنشان کرد: در این بخش یکی از موارد و استانداردهای مهمی که رعایت شده، این است که هر دو تخت به طور کامل مجزا از بقیه تخت‌ها است که این امر در کاهش عفونت‌های بیمارستانی بسیار موثر است و این امکان را می‌دهد که بیماران مختلف را در این بخش بستری کنیم بدون اینکه نگران انتقال بیماری از یک بیمار به بیمار دیگر باشیم.

باذلی گفت: با جابه‌جایی بخش مراقبت‌های ویژه به ساختمان جدید و تخلیه ساختمان قدیم آی.سی. یو بیمارستان، بلافاصله عملیات اجرایی بخش جراحی قلب باز و آنژیوگرافی را آغاز خواهیم کرد که بخش عمده‌ای از تجهیزات این بخش خریداری شده و در بیمارستان دپو است و بسیار خوش‌بین هستیم که بیمارستان علامه بهلول گنابادی ظرف دو سال آینده واجد بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی بشود و بخش عمده‌ای از بار درمانی که روی دوش مردم است، برداشته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گناباد بیان کرد: با افتتاح بخش جدید مراقبت‌های ویژه و افزایش ظرفیت تخت‌های آی. سی. یو در بیمارستان علامه بهلول گنابادی به جرأت می‌توانیم اعلام کنیم که حداقل تا ۱۰ الی ۱۵ سال آینده هیچ بیماری در گناباد پشت درهای آی سی. یو منتظر خالی شدن تخت نخواهد ماند.

گفتنی است بیمارستان علامه بهلول گنابادی یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان‌های جنوب استان خراسان رضوی است و بسیاری از بیماران، از شهرهای اطراف گناباد، برای خدمات درمانی به این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها تخت آی سی یو گناباد خبرهای شهرستان گناباد بیمارستان علامه بهلول گنابادی بیمارستان علامه بهلول گناباد مراقبت های ویژه راه اندازی بخش جدید تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت

به گزارش قدس خراسان، ابوالفضل شاکری اظهار کرد: سیلاب محورهای روستایی روستاهای کلاته نو و کلاته کلوخ را فراگرفته ولی تاکنون وارد این روستاها نشده و خسارت‌هایی به این مناطق وارد نکرده است.

معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد ادامه داد: با وجود سیلاب جاده‌های روستایی این منطقه باز است و تردد در آنها با کندی انجام می‌شود.

وی از روستاییان خواست که تا زمان فروکش کردن حجم سیلاب برای جلوگیری از هر گونه خطر احتمالی از تردد در این محورها خودداری کنند.

شاکری گفت: ستاد هماهنگی مدیریت بحران گناباد به حالت آماده‌باش کامل قرار دارد و در صورت وقوع هر گونه خسارت‌های احتمالی خدمات لازم به مردم ارائه می‌شود.

رئیس اداره هواشناسی گناباد نیز گفت: بارش باران از روز چهارشنبه در این شهرستان آغاز و بر حجم آن در روز پنجشنبه افزوده شد و در این مدت بین ۳.۵ تا ۹.۵ میلیمتر باران در هشت ایستگاه باران‌سنجی شهرستان به ثبت رسید.

داریوش شیبانی ادامه داد: بارش باران تا دو روز آینده در شهرستان گناباد ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیلابی شدن رودخانه روستای کبوترکوه گناباد + فیلم
  • عزاداری شهادت صادق آل محمد در گناباد
  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز