Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت:  مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز و بهره‌برداری بخش جدید مراقبت‌های ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی و ۱۴۰ میلیارد ریال هم برای تجهیز بیمارستان‌های بجستان، بیدخت و گناباد به چهار دستگاه اکسیژن ساز هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای خرید دستگاه hplc برای آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۱۳۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد ادامه داد: بهسازی و نوسازی مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن (ع) یونسی و خانه بهداشت شهدای خارفیروزی و تکمیل و بهره برداری ساختمان استقرار تیم سلامت روستای سریده بجستان در مجموع با هزینه ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از دیگر اقدامات  دانشگاه علوم پزشکی گناباد طی نیمه نخست امسال است.

بیشتر بخوانید

بهره برداری از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی ولایت مشهد در پاییز امسال

باذلی کسب درجه یک و عنوان برتر توسط بیمارستان علامه بهلول گنابادی از نظر کیفیت خدمات درمانی را از موفقیت‌ دانشگاه علوم پزشکی گناباد ذکر کرد و بیان کرد: در شرق کشور ۲ بیمارستان در مشهد و بیمارستان گناباد موفق به کسب این درجه شدند و این نشان دهنده سطح مطلوب خدمات درمانی در گناباد است.

او تصریح کرد: همچنین آزمایشگاه کرونای دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برنامه مهارت آزمایی تشخیص بیماری کووید ۱۹ سازمان جهانی بهداشت در نیمه نخست امسال موفق به کسب اعتبار کامل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد عقد قرارداد خرید دستگاه آنژیوگرافی برای راه اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب باز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی خبر داد و تاکید کرد: اخذ مجوز چهارمین مرکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گناباد و بهره برداری از شانزدهمین پایگاه اورژانس جاده‌ای دانشگاه علوم پزشکی گناباد، اخذ مجوز رشته پرستاری اورژانس در مقطع کارشناسی ارشد از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.

باذلی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد طی نیمه نخست امسال رتبه نخست کشور را در برگزاری مطلوب آزمون‌های مجازی کسب کرد و صددرصد دانشجویان رشته پزشکی در آزمون صلاحیت بالینی قبول شدند.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است؛ بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم گناباد و بجستان زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

انتهای پیام//ت. ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس بهسازی و نوسازی اکسیژن ساز بیمارستان علامه بهلول گنابادی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری