Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در شهرستان گناباد یک مرکز واکسیناسیون تجمیعی به همت سپاه راه اندازی شده و روزانه مراجعان زیادی دارد اما متاسفانه از چند روز گذشته تاکنون، مردم این شهرستان با مراجعه به سامانه ثبت نام با کلمه ظرفیت تکمیل است روبه رو می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، با ورود محموله‌های جدید واکسن کرونا به کشور سرعت واکسیناسیون افزایش یافته و در حال رسیدن به سنین پایین‌تر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌ها نشان داده در جامعه پرستاران پس از واکسیناسیون میزان فوتی کاهش چشم‌گیری داشته و در استان‌هایی که واکسیناسیون بیشتری صورت گرفته میزان بستری‌ها و فوتی رقم پایی را شامل شده است.

در شهرستان گناباد یک مرکز واکسیناسیون تجمیعی به همت سپاه راه اندازی شده و روزانه مراجعان زیادی دارد اما متاسفانه از چند روز گذشته تاکنون، مردم این شهرستان با مراجعه به سامانه ثبت نام با کلمه ظرفیت تکمیل است روبه رو می‌شوند.

یکی از مراجعه‌کنندگان به این سایت اظهارداشت: سه روز است برای ثبت نام به سایت مراجعه می‌کنم هر روز اعلام می‌کند ظرفیت کامل است ، با این شیوه که واکسیناسیون یک سال طول خواهد کشید.

وی ادامه داد: در شهرستان‌های همجوار ظرفیت وجود دارد و فقط در گناباد گویا این مشکل هست که مسئولین باید پیگیری کنند.

خانمی که برای واکسن به مرکز واکسیناسیون در گناباد مراجعه کرده نیز گفت: چند روز است منتظر واکسن برکت هستیم اما در شهرستان وجود ندارد و امروز مجبور شدم واکسن خارجی بزنم.

140 برنامه هفته مقدس اجرا می‌شود/ بودجه‌ای برای تاسیس معراج شهدای گناباد تخصیص نیافتپایگاه سوم اورژانس شهری در گناباد راه اندازی می‌شود/ پایگاه کانکسی نداریممصائب دامداران گنابادی/ جهاد کشاورزی به بحث شفاف سازی آمار ورود کند

وی ادامه داد: دوست داریم از واکسن برکت استفاده کنیم و مردم گناباد درخواست زیادی برای این واکسن دارند ولی در شهر گویا موجود نیست.

سپاه آماده افزایش سالن‌های تجمیعی

سرهنگ پاسدار علی محبی، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه گناباد نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: پس از این که در محل قبلی تزریق واکسن تجمع زیادی صورت می‌گرفت و مردم اعتراض داشتند. سالن 9 دی را تجهیز و آماده کردیم و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم.

وی ادامه داد: در صورت تامین واکسن این آمادگی را داریم هم تعداد سالن‌های تزریق را افزایش دهیم و هم نیروهای جهادی بیشتری را اختصاص دهیم تا سرعت واکسیناسیون افزایش یابد.

تزریق بیش از 62 هزار دوز واکسن کرونا در گناباد و بجستان

جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز با بیان اینکه 62784 دوز واکسن از آغاز واکسیناسیون در اسفندماه 99 تا 29 شهریور امسال در منطقه تحت پوشش دانشگاه تزریق شده است، افزود: در شهرستان گناباد تا کنون 47127 دوز واکسن تزریق شده که از این میزان، 30731 مورد دوز اول و 16396 دوز دوم بوده است.

وی تصریح کرد: در شهرستان بجستان هم تا کنون 15657 دوز انواع واکسن کرونا تزریق شده که 10653 دوز اول و 5004 دوز دوم بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهارداشت: در راستای خدمات‌دهی بهتر به شهروندان، پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرهای گناباد و بجستان علاوه بر نوبت صبح، در نوبت عصر هم فعالیت می‌کنند.

باذلی خاطرنشان کرد: پوشش 48 درصدی جمعیت بالای 18 سال در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تزریق بیش از 62 هزار دوز واکسن کرونا در گناباد و بجستان انجام شده است.

مصلی گناباد را مرکز واکسیناسیون کنید

حسن صادقی نسب، امام جمعه گناباد نیز در واکنش به مشکلات مردم در مرکز واکسیناسیون و شلوغی آن اعلام کرد: مصلی جدید گناباد را در اختیار دانشگاه قرار می‌دهیم تا در صورت نیاز از آن به عنوان مرکز واکسیناسیون استفاده کنند.

وی به مسئولین شهرستان توصیه کرد از تمامی ظرفیت‌ها برای واکسیناسیون استفاده کنند زیرا گناباد دومین شهر سالمند کشور است و فوت 344 شهروند از ابتدای کرونا در این شهر اتفاق خوبی نیست.

انتهای پیام/281/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مرکز واکسیناسیون واکسن کرونا دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان

جهان‌بخش یوسفی، اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشور‌های همسایه نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

 وی گفت: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیرگرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری هم‌زمان با سراسر کشور به انجام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خردادماه اجرا خواهد شد.

یوسفی افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال از روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ باهدف ریشه‌کن‌کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان